top of page
poster.jpg
Bullona
Tuba presioni dhe rakorderi
Pompa nafte
Vegla pune

TUBA INDUSTRIAL

Zgjedhja juaj e parë për bulloneri dhe pjesë industriale!

Zgjedhja juaj e parë për bulloneri dhe pjesë industriale!

TUBA PER KIMIKATE

Tuba presioni per lavazh

Tuba për ushqimore

Tuba per miniera

Tuba avulli

Tuba çimento/betoni

bottom of page