top of page

Partneri juaj industrial

 

Produktet kryesore:
1. Bulloneri e standartit te latë : Standart 8.8, 10.9, 12.9 per projekte te avancuara
2. Tuba presioni : Tuba presioni dhe rakorderi te cilesisë së lartë
3. Pompa karburanti : Menaxhimi i karburantit me teknologji te avancuar
4. Pjese industriale

5. Vegla pune 

 


 

Mirësevini tek Bulloneria Durrës !

Zgjedhja juaj e parë per aksesoret industriale

PRODUKTET

BULLONERI

+50'0000

Produkte

+15 Vite

Eksperiencë

Dyqani ynë është destinacioni juaj kryesor për bulloneri të cilësisë së lartë, produkte që sigurojnë qëndrueshmëri dhe besueshmëri. Sigurojme stock te lartë dhe cilesi e garantuar 15+ vjet.

Bullon gjysem i filetuar DIN 931 10.9
Bullon me koke hegzagonal DIN 912 12.9
Bullon me koke konike DIN 7991 10.9
Bullon koke cader DIN 603 10.9
Bullon DIN 7380 10.9
Dado DIN 5587 Class.10
Dado autobllokante DIN 982 class.10
Dado me rondele
Dado Kollonet
Rondele Piat DIN125
Rondele grover
Dado me kurore
Rondele e dhembezuar
Rondele speciale e dhembezuar
Rondele nord-lock
Tuba presioni dhe rakoderi

TUBA PRESIONI

Nga tubat e presionit të lartë deri tek rakorderite,ne kemi produktet thelbësore për të mbajtur sistemet tuaja hidraulike të funksionojnë pa probleme.

Eksploroni cilësinë qëndrueshmërinë dhe ekspertizën - të gjitha në një vend. 

MENAXHIMI I KARBURANTIT

Bulloneria Durrës është partneri juaj i besuar për  sistemet e menaxhimit te karburantit. Produktet tona ofrojnë kontroll të pandërprerë mbi shpërndarjen dhe gjurmimin e karburantit. Ne sjellim risi në nevojat tuaja për furnizimin e Naftes, Vajit dhe Adblue

Pompe nafte self service
Pompe nafte self service
Pompe nafte self service
Kit nafte e kompletuar
Kit Adblue e kompletuar

VEGLA PUNE DHE AKSESORE

Ne kurojmë një përzgjedhje të larmishme veglash me cilësi të lartë të krijuara për të fuqizuar projektet tuaja. 

Pse Bulloneria Durres?

​Me një magazinë mbi 5000 m2 dhe 50000 artikuj, "Bulloneria Durres" klasifikohet si një nga distributoret më të rëndësishëm Shqipëtar në këtë sektor. Që nga viti 2008 kompania i është përkushtuar me sukses tregtisë së vidave dhe bulonave, treg në të cilin është specializuar me kalimin e kohës.

Mijëra artikuj gjithmonë të disponueshëm në magazinë, përpunim i shpejtë i porosive, përgjigje te shpejta ndaj kërkesave të klientëve, përzgjedhje e vazhdueshme e furnitorëve të kualifikuar dhe të certifikuar, cilësi e produktit në nivelin më të lartë dhe gjithmonë në përputhje me rregulloret kombëtare dhe ndërkombëtare: këto janë "armët sekrete" për të arritur objektivat që kemi vendosur.

Bulloneria Durres (2)_edited.jpg
bottom of page